Trendy boomstamtafels te koop in Zoetermeer

houten-tafel

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel en wil je graag meedoen met de nieuwste trends op het gebied van interieur? Koop dan een boomstamtafel in Zoetermeer! De boomstamtafels zijn van kwalitatief hoogwaardig niveau en duurzaam gemaakt van Nederlands hout. Onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de productie van de tafels, die in verschillende formaten en designs verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan salontafels, picknicktafels, eettafels, bijzettafels, vergadertafels en tuintafels. Er zal dus altijd een tafel naar jouw smaak tussen zitten waar je levenslang plezier uit kunt halen.

 

Duurzaam gewonnen hout

De laatste jaren liggen de tropische wouden onder vuur als het gaat om bomen kappen voor het goedkoop produceren van houten meubels en andere houten voorwerpen. De boomstamtafels in Zoetermeer zijn daarom gemaakt van hout dat lokaal is gekapt en normaal gesproken zou worden weggehaald. Bij het kopen van een houten meubel spelen de kwaliteit van het hout en de locatie waar het hout gekapt wordt een grote rol. De boomstamtafels in Zoetermeer zijn daarom van de beste kwaliteit en duurzaam gebruik van gekapt hout wordt gegarandeerd. Daarnaast wordt bespaart op het brandstofverbruik, waardoor het aantal uitstootgassen flink vermindert. Met een boomstamtafel uit Zoetermeer kun je thuis genieten van een moderne kwalitatief hoogwaardige tafel en bijdragen aan het in stand houden van het milieu. Dankzij de eerlijk gewonnen boomstamproducten uit Zoetermeer wordt de transitie naar een circulaire en duurzame economie versneld, waarbij oud materiaal wordt gebruikt om nieuwe producten te produceren. In Zoetermeer worden dan ook niet alleen boomstamtafels verkocht, je kunt hier ook terecht voor andere boomstamproducten zoals banken, fietsenrekken, decoratie, planken en speeltoestellen.

 

Productspecificaties

Per product worden verschillende houtsoorten gebruikt, voor de onderstellen wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, kleuren en vormen. De houtsoorten die worden gebruikt voor de productie van het tafelblad betreffen acacia, populier, eiken, iep, beuken (rode en groene beuk), kastanje, taxus en plataan. De onderstellen worden gemaakt van ongecoat, blank staal, gecoat staal en hout. Deze worden dan ook in houtkleur, staalkleur of een bepaalde kleur coating naar wens geleverd. Voor de vorm van het onderstel wordt over het algemeen van sierpoten, kruispoten en U-poten gebruik gemaakt. Mochten jouw wensen hier niet (volledig) op aansluiten, kun je altijd contact opnemen om deze door te geven en een boomstamtafel naar jouw wensen te bestellen.

 

Overige diensten

Naast de keuze uit een verscheidenheid aan boomstamproducten, kun je in Zoetermeer ook terecht voor een aantal andere diensten op het gebied van hout- en metaalbewerking. Deze diensten betreffen onder andere het zetten en knippen van plaat, ponsen, poedercoating, het leveren van metaal op plaat, de transport van boomstammen, lassen en boren. Neem telefonisch of per e-mail contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *