Waar kun je baardwax in Rotterdam kopen?

baardwax in Rotterdam

Waar men eerst dacht dat de baard-trend wel een keer over zou waaien zien we nu langzamerhand dat deze toch echt niet meer uit het straatbeeld verdwijnt. Sterker nog, de baard wordt alleen maar populairder! Bij Mudly’s Barbershop in Rotterdam merken ze dat ook. Daar kun je terecht voor het knippen en stylen van je baard, maar ook voor het kopen van allerlei soorten benodigdheden en baardwax in Rotterdam. Ze verkopen alleen de beste merken, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zodat ze geen irritatie veroorzaken als ze met de huid in aanraking komen. In hun salon verkopen ze die baardwax in Rotterdam waarmee jij jouw baard tot in de puntjes kunt stylen. Een goede wax (ook wel pommade of balsem genoemd) is daarbij onmisbaar. Baardhaar is namelijk over het algemeen wat dunner en droger dan het haar bovenop je hoofd. Het is dus moeilijker te stylen. Bovendien groeit het wat rommeliger dan hoofdhaar, en is stylen dus noodzakelijk.

Barbershop voor baardwax in Rotterdam

Een mooie baard dragen begint natuurlijk met een goede knipbeurt. Net als bij hoofdhaar groeien niet alle baardharen even snel. Na een poosje wordt hij dus rommelig doordat er lengteverschil tussen alle haren optreedt. Het laten bijknippen van je baard is dan noodzakelijk. Als je in de buurt van Rotterdam woont en je bent daarvoor op zoek naar een goede barbershop dan kun je bij Mudly’s terecht. Daar kunnen ze jouw baard (en natuurlijk je kapsel) niet alleen knippen en stylen, maar je ook adviseren met betrekking tot de juiste stylingproducten en verzorging. Op hun website vindt je alvast veel foto’s van de shop en van klanten. Dus mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor jouw eigen baard (en eventueel snor) dan zou je hun website eens kunnen bekijken.

Online barbershop in Rotterdam boeken

Als je graag een afspraak wilt maken bij deze barbershop in Rotterdam hoef je daar niet voor te bellen. Je kunt gewoon naar hun website gaan en daar online een afspraak inplannen, super makkelijk! Je ziet precies waar ze plek hebben en kiest gewoon de dag en het tijdstip die voor jou het beste uitkomen. Tijdens de afspraak nemen ze de tijd voor je, en krijg je in goed overleg de look aangemeten die je voor ogen had. Natuurlijk kun je ook bij ze terecht voor het laten bijknippen van je baard. Dit kun je het beste om de vier weken doen. Langer kan natuurlijk ook, maar op een gegeven moment gaat de baard wel een beetje rommelig ogen. Met de juiste baardwax kun je dit nog wel stylen, maar het mooiste is toch als je hem zo nu en dan bij deze barbershop in Rotterdam laat bijknippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *